Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Zavolejte nám
+420 775 791 057
Omáčka z dužniny palmových plodů je nepostradatelnou ingrediencí používanou v západoafrické kuchyni. Tato složka s vysokým obsahem vlákniny dodává vašim africkým omáčkám zvláštní chuť a vůni.
S touto palmovou omáčkou zažijete exotický výlet do Afriky, plný barev a chuti přímo u vás doma!
Skladem
2 ks
Upozornění: poslední kus skladem!
Tento lahodný extrakt je získán výrobním procesem v 5 krocích. Plody jsou tříděny, omyty, běleny a poté vypeckovány a nakonec stlačeny, aby získaly semínkovou omáčku.
Výsledkem je nažloutlá hmota, která se používá jako přísada do různých afrických omáček.
Palmová omáčka zvedá chuť tradičních afrických omáček, do kterých se přidává na konci vaření. Ať už se jedná o omáčky s červeným masem, drůbeží, čerstvými, uzenými nebo sušenými rybami, nebo jen se zelenými listy, palmová omáčka je vynikající a nepostradatelnou kulinářskou ingrediencí v západní africké kuchyni
Bezpochyby si výborně pochutnáte tuto omáčku s vařeným těstem pevného nebo měkkého podle chuti spotřebitele, vyrobené z mouky manioku (Fufu), yamu (futu) nebo přímo z vařených a drcených těchto hlíz.
Výživové údaje v 100g: Energie 872 kJ/212 kcal, tuky 21 g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,9 g), sacharidy 3,6 g (z toho cukry 0 g), vláknina 3,2 g, bílkoviny 0,9 g, sůl 0,33 g.
Skladujte na chladném a suchém místě.
28,00 Kč
58,00 Kč