Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Zavolejte nám
+420 775 791 057
Z mouky futu yamu se vyrábí tradiční africké jídlo stejného jména, které se podává s omáčkou spolu s masem nebo rybou. Futu je vhodný k zahuštění omáčky a polévek nebo k přidání do mouky na pečení chleba.
Mouka z hlízy yamu má antioxidační účinky a neobsahuje lepek
Skladem
4 ks
Futu se vyrábí z yamu, který se nejdříve vysuší na slunci a pak ručně rozdrtí v hmoždíři nebo mele v mlýnku. Konzumuje se především v západní Africe, zejména v Pobřeží slonoviny, na rozdíl od fufu, který se vyrábí z manioku a je specialitou zemí jako Čad nebo Angola. Futu si cení Afričané hlavně kvůli jeho výživovým a dietetickým hodnotám.
Zkuste z mouky yamu připravit knedlíky nebo palačinky, výsledek vás příjemně překvapí!
79,00 Kč
63,00 Kč
98,00 Kč